Når du som vælger, skal have et indblik i hvem Torben Johansen er og hvilke erfaringer der kan bringes ind i byrådsarbejdet, så vil jeg overordnet sige, at jeg er en senior med en stor erhvervsmæssig ballast, som jeg har trænet i at omsætte til politisk arbejde.

Jeg er uddannet Blikkenslager Rør og Sanitetssmed her i Næstved, men må med skam meddele, at den aktive håndværker karriere sluttede straks efter min læretid var overstået.

Siden da har salg, ledelse og organisationsudvikling været mit arbejdsområde hele livet fra kørende sælger til salgsledelse og senere gennem næste et par årtier at være administrerende direktør for nordiske selskaber i en international koncern.

Siden da har jeg de sidste 14 år drevet egen konsulentvirksomhed med udvikling af ejer ledede virksomheder som speciale, samt hjulpet større virksomheder med organisatoriske problemstillinger.

Dette virke har bragt mig ind i mange bestyrelser og jeg sidder i dag som bestyrelsesformand i en række virksomheder og er aktiv partner i ASNET, som er Danmarks største bestyrelsesnetværk.

Jeg har altid været foreningsmand og har det synspunkt, at foreningsmodellen er den bedste form for demokrati, når vi vil samles om fælles interesser og opgaver.

Kombinationen af mine erhvervsinteresser og foreningsarbejde bragte mig da også ind i Næstved Erhvervsforening, hvor jeg siden 2016 har været formand. Det var også i den egenskab jeg, sammen med andre Næstved borgere, kastede mig ud i arbejdet for vores motorvej mellem Næstved og Rønnede – Rute-54 eller også kaldet ”Gedestien”

Sidstnævnte har da også de sidste 3 år bragt mig ind i ”hjertet” af dansk politik, såvel landspolitisk som lokalpolitisk og har gjort mig endnu mere stålsat på, at Næstved skal udvikles mere og større på det erhvervspolitiske område.

Min overordnede indsats vil være fokuseret mod udvikling af Næstved som en erhvervsby, med en infrastruktur ingen kan klage over, så Næstved bliver en mere velhavende by, der tiltrækker flere og flere, fordi vi har råd til at give de bedste vilkår for unge, ældre, uddannelse, kultur, sport og spændende tryg bosætning for alle.

Hvis du vil hjælpe mig med denne opgave, så spred budskabet og sæt X ved Torben Johansen den 16. november 2021